Újabb gazdasági válsággal kell szembe néznünk?

Újabb gazdasági válsággal kell szembe néznünk?
Annyi változó van ebben az egyenletben, hogy nem lehet, még meg jósolni sem. Vannak rá utaló jelek, és valószínű, a mai Trump és a Kínai Államfő találkozója ia hatással lesz a gazdaság alakulására is.
Elemzők, és olyan emberek akik árgus szemmel figyelnek mindenre ami a világban történik, azt sugallják, hogy valami alakulóban van, lehet egy újabb gazdasági világ válság! Nyilván ezek nem hivatalos prognózisok, inkább csak megérzések. Nem követem olyan szinten a politikát, hogy akár véleményt is nyílváníthatnék. Nem is ez a célom ezzel a bejegyzéssel.
A kryptovaluták életében, a krízisekkel  kapcsolatban, van egy olyan megfigyelés, tapasztalat, hogy válság idején amíg a fizetőeszközök értéke esni kezd, addig a kryptovaluták értéke emelkedik!
A kryptovaluta független a Kormányoktól, Bankoktól, és ez adja a lehetőséget, hogy a kriptovalutába fektetett pénz, nem lesz áldozata egy esetleges gazdasági világ válságnak. A coinunk egyre értékesebb lesz, vásárolhatunk vele szinte bármit a DealShaker webáruházban, és még számtalan dologra használhatjuk.
Visszatérve a piacot, a tőzsdét mozgató nagybefektetőkre, érdemes odafigyelni arra, ők hova fektetnek be most nagy tőkét, igen a kriptovalutákba. Ők nincsenek félre informálva, tudják mikor, mit kell lépniük. Most kriptovalutát, azaz onecoint vesznek.
Az is jelzés értékű lehet, hogy emelkedik a coinok értéke most is.
Ezek az eshetőségek ha nem gondolkodtatnak el, akkor te vagy az az ember, aki büszkén úszik szemben az árral, és azt sem bánja, hogy a vagyonát elsodorja a víz. Nem ijesztegetni akarlak, ezzel figyelmeztetni szeretnélek, hogy figyelj a változásokra, és ha megalapozottabb jeleket látsz, tegyél valamit, hogy a pénzed ne értéktelenedjen el. Az is jó döntés lehet, ha aranyba fekteted a pénzed, ám most a coin értéke magasabb az aranyénál. Amivel vásárolni is tudsz az viszont csak a onecoin, vagy más coin. Ami a onecoin mellett szól, az Európai Parlament szabályozni próbálja a coinokat, és itt fontos szerepet kap a centralizált, nyomon követhető, átlátható, teljesen egyedi onecoin, szemben a decentralizált, ellopható, hamisítható, anonym coinokkal!
A világ szédületes tempoban változik, fejlődik. A banki rendszerek mellett megjelent a digitális fizetőeszköz. Mindenképpen tért hódít, helyet követel magának a fizetőeszközök világában. Ez már a jelen és a jövő!
Én szerencsésnek érzem magam, hogy megélhetem, és részt vehetek benne! Már ma is a kifizetések 1%-a az ami készpénzzel történik, a többi digitális utakon vándoról ide-oda. Ez jó, csak kicsit költségesek a tranzakciók. A onecoin küldése, mozgatása, szinte semmibe sem kerül! Ez is egy pozitívum.
Talán 10 év múlva a gyerekek csodálkozva kérdezik a szüleiket, ha találnak egy-egy “régi” pénzt, Anya, vagy Apa tényleg ilyen papírokkal fizettetek?
Szeretnél kérdezni? Az elérhetőségeimen megteheted:
csaszihajni@gmail.com
06 20 386 4877
Császi Hajnalka    a Facebookon is
Őszinte, baráti üdvözlettel      Császi Hajnalka

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük