Ha lemaradtál, még nem biztos, hogy kimaradsz!

 

Ez pár hetes kép az újonnan belépőkről, tehát az adatok nem frissek, de ami jól látható, hogy világszerte közel 200 / de lehet már ez is több/ országban van jelen a OneLife cég.
Regisztrált tagjainak a száma 2-3 hete elérte a 3 milliót. Ezek konkrétumok, nem találgatások, jósolgatások! A OneLife cég töretlenül halad előre,  őrületes tempóban fejlődik, és mindent megtesz annak érdekében, hogy amikor  2018-ban  a tőzsdei bevezetés megtörténik, minden tökéletesen rendben legyen.
Most jöjjön néhány nagyszerű hír, ha lemaradtál bármilyen oknál fogva a nemrég lezárt promóciókról!
A plussz 1 split határideje ápr.17.-ig meg lett hosszabbítva. A split értéke ma 97%-on van, és értelemszerűen az  addig  frissített csomagokra érvényes ez míg a 100%-ot eléri. A split után 5 nap alatt be kell küldeni a tokeneket a bányába, ez nagyon fontos!
És még egy jó hír, aki bővített Bonus Power Pack csomaggal upgradelt plussz 28 % tokent kap a plussz 1 splithez. Ez a fajta promóció csak egyszer jár, másik csomag frissítésekor már nem veheted igénybe.
A Portfolio.hu című weboldalon megjelent egy megalapozatlan, de azt is mondhatnám rosszindulatú cikk. Olvastad, vagy nem nemtudom. Annyit azért érdemes tudni, hogy a cég, a OneLife cég mindenre kiterjedő hivatalos cáfolatot készített. Az újságíró egyértelműen ellenérdekelt az ügyben, csak az eszközei finoman szólva sem etikusak.
Az Európai Parlament, célul tűzte ki, hogy a centralizált kriptovalutákat, mint a onecoin alapul véve, valami szabályozást dolgoznak ki a kriptovalutákra, hogy ne lehessen ellopni, törvény ellenes módon felhasználni, ahogyan azt a decentralizált digitális valutákkal meglehet. Ez is azt támasztja alá, hogy a onecoin technológia követhető, nem hamisítható, áttlátható, teljesen egyedi minden darabja, beazonosítható.
Az előző bejegyzésemhez kiegészítésként teszem ide ezt a képet. Itt láthatók az alap csomagok, a hozzá tartozó One Akademy szint, az oktatási csomag euroban fizetendő értéke amihez plusz 30 eurot kell számolni reg.díjként, és végül a promocios tokenek számát láthatod.
Kérdésed van? Hívj bátran!
Elérhetőségeim:
csaszihajni@gmail.com
06 20 386 4877
kövess a Facebookon          mint   Császi Hajnalka
Baráti Üdvözlettel    Császi Hajnalka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük