Te melyik csomaggal indulsz az anyagi jólléted felé?

Apró kis kitérő mindjárt az elején. A onecoinnak van arany fedezete!

És akkor jöjjenek a csomagok!

Te melyik csomaggal indulnál el az anyagi jóllét felé?
Nem az a kérdés, hogy jobban szeretnél élni, igaz? Az sem kérdés, hogy a pénz a fán terem-e? Inkább arról van szó, mire vagy hajlandó, hogy megszerezd! Időt? Munkát? Pénzt? Mit tudsz befektetni, egy 100%-ban biztos érték növekedésért?
Az igazság az, akár mi is a válaszod, ha elszántad magad, tedd meg az első lépést és regisztrálj, hogy a OneLife tagja legyél. Lesz két heted, hogy eldöntsd mit kezdesz a felkínált lehetőségekkel. Ebben tudok segíteni Neked, ha megkeresel telefonon, vagy emailben,  akár itt hozzászólás formájában. Nagy vonalakban ezek közül választhatsz:
⦁ A legfontosabb, hogy vásárolj oktatási csomagjainkból /erre van kettő heted, utána befagyasztják a pozíciódat/, ha meggondolod a dolgot újra kell regisztrálni, tehát erre figyelj oda!
⦁ Kezdj el hálózatot építeni, amennyiben részesülni szeretnél a jutalékokból is.
⦁ Vásárolj OFC-t azaz részvényopciót, értékes részvényei lesznek kb. egy év múlva.
⦁ Vegyél részt a DealShaker webáruház elfogadóhely növelésében, szintén jutalékért
Egyetlen regisztráció és egy csomag vásárlása elég ahhoz, hogy egy év múlva vállon veregesd magad, és azt mond, JÓ DÖNTÉS VOLT!
Azonnal kapsz egy saját webirodát ahol kezelheted, feltöltheted az adataidat. A csomagért kapott promóciós tokeneket /zsetonokat/ innen küldheted a” bányába” ahonnan pedig coinok formájában látod viszont őket. Ezekkel a coinokkal vásárolhatsz OFC-t, vásárolhatsz a DealShaker webáruházban, coinszéfbe teheted.
Ahogyan én tudom, a létező kb. 600 féle coinból, egyedül a onecoinnak van aranyfedezete.

És akkor nézzük, milyen csomagok közül lehet választani!
Jó tudni azt is, hogy az egyszeri csomagok mellett választhatsz un. combo csomagot is, amivel növeled az értékét, több splited lehet, ami több tokent, több coint jelent! Ha meggondoltan állítod össze combo csomagod akkor nem csak duplázódik a befizeted pénzed értéke, de lehet 4-6-8-vagy akár 16-szoros is. Í gy neked nem 99 tokent kell adnod egy coin kibányászásáért hanem esetleg 6 tokent. Ugye sokkal-sokkal tobb coinod lesz, ha élsz ezekkel a lehetőségekkel! A  képen a z első négy csomag szerepel, 140- 3300 euroig, de nagyon komoly befektetői csomagok is vannak.
El kell gondolkodj, meddig akarsz várni. Most 99 tokent kell adni, hogy meglegyen 1 coinunk, de lehet pár hét múlva 110-120-at. Miért akarsz kimaradni ebből a még mindig nyerő pozícióból, mikor 1 év múlva a tőzsdei bevezetés után, akár milliomos lehetnél, attól függően mennyi pénzt vagy hajlandó most erre áldozni. A coin várható értéke egy év múlva 25 euro lehet, vagy több. Ez a jövő, ez vár Rád is. ha most okosan döntesz.
Nyugdíjas vagy? Egyetemen tanulsz? Neked is nagyon jó ez az ajánlat!
A részleteket megkeresés után elmondom neked.
Keress ha kérdésed van, megbeszéljük, segítek melyik csomag/kombináció/ felel meg Neked leginkább!
Baráti üdvözlettel   Császi Hajnalka
Elérhetőségem:
csaszihajni@gmail.com
06 20 386 4877
Császi Hajnalka       Facebookon

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük