Amit a bónuszokról tudni érdemes!

Ez a kereskedői platfomunk a DealShaker! Az általad behozott kereskedők forgalma után is jár a jutalék! Ezért is ha teheted, és tudod, építs hálózatot!
És akkor tényleg jöjjenek a bónuszok!
A legfontosabb, nagyon egyszerű,nagyon vonzó, inspiráló.
Mind ez akkor bír jelentőséggel, ha regisztrált tagja vagy a OneLife cégnek, és       vásároltál oktatási csomagot. Tehát innen indulunk!
Bináris rendszerben kell a hálózatot építeni, ami azt jelenti, hogy kettő lábra kell elhelyezni a szponzoráltjaidat, akik nálad regisztráltak.  Csak figyeld milyen egyszerű a bónusz rendszer!
⦁  Network bónusz-   a rövidebb láb teljes forgalmának 10 %-a
 Direkt bónusz-  az általad behozott emberek  forgalmának 10 %-a
 Start up bónusz – csak indulóknak, az első hónapban, ha 5000 pont forgalmat teljesítenek, akkor 500 ajándék token jár.
Ami nagyon különleges, az a matching bónusz!
Hírek:
Bár ezeket már nehéz lenne kihasználni, de azért fontos lehet!
Ápr.1-vel lejár a dupla split lehetőség véget ér, és  a +28% token akció!
Ha követed a történéseket, akkor érted milyen jó az, hogy a split 96%-on van ma, és 100-nál ismét split lesz,és  kezdődhet a “bányászás”! Figyelj, ha több mint 1 splited van, akkor Te még ne küld be a tokenjeidet!
Most 99 tokent adunk 1 coinért. Nem érdemes várnod, ha sokat bizonytalankodsz, egyre többe kerül ez neked.
A coin most 9.85 euro, atoken 0.27 euro./ ezt csak úgy megjegyeztem/
Azt ugye hallottad, itt pénzt nem veszíthetsz! Ha nem építesz hálózatot a coinjaid értéke akkor is egyre nagyobb lesz. EGY ÉV! Ennyit kell várnod a tőzsdei bevezetésig, amikor a cég is, és a onecoinunk is tőzsdére kerül. Ha vonzódtál eddig is a tőzsde világához, akkor most élesben is benne leszel. Csak nézd meg a bitcoin menetelését, a tőzsdei indulás után! A várakozások szerint a onecoin 25 euro körül kezd majd.

Érdemes gyorsan határozni! Nyilván érdekel a onecoin, azért olvasol itt is. Bármikor beléphetsz egy, vagy több csomaggal, csak az nem mindegy, mennyi coint kapsz akkor! Ahogyan emelkedik a bányászási nehézség, úgy nő az 1 coinért fizetendő tokenek száma.
Kérdezz bátran, hisz mindent nem lehet még egy blogban sem leírni, és nem is ez a szándékom. legközelebb olvashatsz a regisztrációs csomagokról és egy érdekes hírrről is
Elérhetőségem:
csaszihajni@gmail.com
Császi Hajnalka   Facebook
06 20 386 4877
Baráti üdvözlettel            Császi Hajnalka

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük