Március 15 elmult, a szuper ajánlatokkal együtt, de ez korántsem a világ vége!

Március 15 elmult, a szuper ajánlatokkal együtt, de ez korántsem a világ vége!
Amiről most írok legalább olyan lehetőségekkel bír, mint a március 15.-én véget ért ajánlatok. Ez nagyon is összefügg Dr Ruja Ignatova tulajdonos, cégvezető hivatalos bejelentésével. Nagyon vártuk, és most megtörtént a cég 2018 2. negyed évében kimegy a tőzsdére, és természetesen a onecoin is.
Miért jó ez nekünk? Igaz, hogy az 50%-os áron vásárlás lehetősége véget ért, de még mindig tehetünk anyagi javaink gyarapodása érdekében ezt-azt!
Két napja láttam egy videót Uwe Hentschel /egyik felső vezetőnk/ válaszolt kérdésekre, és beszélt az OFC-ről, ez  részvény opciót jelent, és a kibocsátásra kerülő részvényekről, ezek összefüggéseiről. Oda szegeződtem a képernyőre, hisz erről most hallottam előszőr. Persze, hogy érdekelt hisz én is rendelkezem OFC-vel.
Felkeresett egy nagy tőzsdei lichtensteinben székelő Vagyonkezelő Társaságot / 15 tagja van/, és tőzsde specialisták,  1 millió  onecoinnal  rendelkeznek, akik egy ideje vizsgálják, figyelik a cég fejlődését. Összehasonlították pld. a Facebookkal és más cégekkel, a tőzsdei bevezetésük előtt. Az eredmények nagyon pozitívak, értékét növelve így a OneLife-nak.
Több Ázsiai tőzsdével tárgyalt Dr Ruja Ignatova, Ugyanis ázsiai tőzsdére kívánja kivinni mint a céget, mint a coint. Itt 1 részvény nyitó, kikiáltási ára 2-6 Eur
Uwe H.-től hallottam az átváltási értékekről is.  12 OFC-ért kapunk 1 részvényt majd.
Összesen 9 milliárd részvény kibocsátás lesz, és ami most jön nagyon fontos! 3 milliárd részvényt a coinnal rendelkezők vásárolhatnak meg , 3 milliárdot egy stratégiai befektetőnek kívánnak adni, és a maradék 3 millárd kerül a nyilvános kereskedésbe, külső befektetőknek. Vagyis ha a 3 milliárd OFC, coinnal rendelkező gazdára talál, R.Ignatova lezárja a további vásárlási lehetőséget!
A onecoin tőzsdei nyitó értékét 25 Eur körül várják, az eddigi fejlődés, coin érték növekedés alapján.
Neked van coinod, vagy OFC-d? Tervezel, van stratégiád? Egy dologra oda kell figyelni. Van egy nehézségi mutató ami azt jelenti, hogy 1 coin kibányászásáért mennyi tokent kell adnunk. 2-3 héttel ezelőtt ez a szám 77 volt, most 99-re emelkedett. Ezért nem mindegy mikor vásárolsz csomagot, minél hamarabb megteszed annál jobban jársz! Számoltam coin értéket, részvény értéket, olyan elképesztő eredményeket kaptam, hogy nem is írom ide, talán el sem hinnéd.
Naponta 2-10 000-el növekedik a tagok száma, világ szerte. Ugyanígy a DealShaker elfpgadóhelyek is rohamosan növekednek. Ezek a tények mind a cég szavahihetőségét erősségét támasztják alá értékét növeli.
Ilyen lehetőséggel aligha találkozunk mostanában, ki kell használni a kezdési előnyöket! Még mindig benne lehetsz a nagy hajrában, és akár vagyont, anyagi jólétet teremthetsz magadnak, a családodnak.
Most ez volt a legfontosabb, hisz a hátralévő 11-12 hónap nagyon izgalmas lesz. Mellette ha hálózatot is építesz, nem lesznek anyagi gondjaid. Igaz már ígértem a jutalékok ismertetését, a bónuszokat, de ez most fontosabb volt, hogy elmondjam, hogy még időben meghozhasd a döntésed, hogy akarsz-e részese lenni ennek hihetetlen folyamatnak!
Remélem fontosabb a Te jólléted, mint a kétkedésed, hisz a OneLife olyan eredményeket produkált már eddig is, amit kevés, vagy senki nem tudott. Nem említek mást mint, hogy a 6 milliárdos forgalmat alig 2 év alatt érte el, és ezt a Facebook, Apple, Google is csak 5-6 év alatt voltak képesek produkálni.

Ha kérdésed van, vagy regisztrálni akarsz, keress meg, hogy segíthessek!
Elérhetőségeim:
csaszihajni@gmail.com
/36/ 06 20 386 4877
Regisztrációhoz kattints a fő oldalon a reg. fülre
Baráti üdvözlettel  Császi Hajnalka

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük