Miért jó, ha van onecoinod?

                      

 

Miért jó Neked a onecoin?
Ebben a technikailag gyors ütemben fejlődő világban, már nem akadunk meg egy kártyás fizetésen, vagy netes vásárláson, banki utaláson a neten. Nemrég olvastam, a pénzforgalom 1 %-a történik csak kézzel fogható fizetőeszközzel. A  pénzmozgás virtuális uton zajlik. A gond csak ott van, hogy a banki ügyletek bizony sokba kerülnek. A pénzünk időről-időre inflálódik, vagy értéke valamilyen gazdasági, politikai ok folytán hírtelen zuhanásba kezd. Ilyen volt pld. a svájci frank, és vele együtt a mi svájci frankos hiteleink bedőlése.
Most nézzük meg a kriptovalutákat, pontosabban a onecoint. Nem függ politikától,  kormányoktól, és még a bankoktól sem. Gondold csak el, van egy olyan fizetőeszközöd, amit szinte ingyen, pillanatok alatt elküldhetsz a világ tulsó végére! Meg is érkezik kb. 10 perc alatt, vagy hamarabb. Banknak a közelében sem jártál, csak pld. fogtad a mobilod, a laptopod stb. és akár egy aplikációval, vagy a saját coin fiókodból elküldted.
Vásárolni akarsz egy autót, sílécet, üdülni mnnél, butor kellene, vagy bármi?  Talán nem is gondolsz bele, hogy milyen kedvezményes áron tudtál hozzájutni a kívánt termékhez, Csak gondoljuk végig! Most belépsz a OneLife vállalat hálózatába, veszel egy oktatási csomagot 110-510-1100-………+30  euróért, és kihasználod az összes lehetőséget még márc.15 előtt 4-5-szörös mennyiségű coinod lesz minimum. Amikor elköltöd, vásárolsz jusson eszedbe, hogy ugyanannyi pénzért mennyivel több coint kaptál. Igaz, Neked is annyi coint kell fizetned mint amit kérnek a termékért, szolgáltatásért, de ez neked jóval kevesebbbe került.
Most 1 coin 7.85 eurót ér. Ha még gondolkodsz pár hetet-hónapot, sokkal kevesebb coinod lehet, mert a kitermelési értéke emelkedni fog. Viszont ha gyorsan döntesz, több okból is / erről egy előbbi cikkben írtam, a határidőknél / szerencsésnek mondhatod magad. Kisregényt írhatnék, és nem is értenéd meg, de hidd el, sokszorosa lenne a  coinod száma az alap mennyiségnél. Pár hónap múlva pedig már az értéke is jóval nagyobb lehet.
Egy dolgot azért még szeretnék tisztázni. Miből is fizeti ki a OneLife cég ezeket a pénzeket? Semmiből! Ugyanis nem a cég fizeti ezt ki, hanem a cég marketing munkájának köszönhetően a piac realizálja. Első hallásra talán nem könnyű megérteni. Amíg mint külső szemlélőként olvasod ezt nincs rálátásod az egészre, de amikor taggá válsz, meg fogod érteni.

Arra bíztatlak, ha érdekel ez a világ- mert nagyon izgalmas, regisztrálj a nyitóoldalon, és indulj el akár a legkisebb csomaggal.
A coinokat természetesen nem csak elkölteni lehet, ha vársz egy évet, nagyon
izgalmas dolgok történnek!

             De erről legközelebb írok!
Ha kérdésed van, hívj fel, írj emailt, skaypolhatunk /egyeztetni kell időpontot/, segítek szolgáltatáshoz.
abban, hogy mi a legjobb választás Neked!
Baráti üdvözlettel   Császi Hajnalka
Elérhetőségeim:
csaszihajni@gmail.com
06  20 386 4877
csaszihajni1  –  skayp
Császi Hajnalka    Facebook

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük