Egy biztos jövőért, mit tennél meg? Határidős szuper ajánlatok

           

              Határidős szuper ajánlatok!!!

 

Egy nagyon rövid gyorstalpaló, hogy akkor is értsd miről beszélek, ha még nem vagy regisztrálva.
A OneLife regisztráció után, 2 heted van oktatási csomag vásárlására  /két hét után fagyasztják a pozíciódat, és újra kell regisztálni, ha meggondolod mégis a dolgot/. Ezzel örök tagságot is kapsz, és ha csak nem akarsz, nem kell többet vásárolnod. Amit kapsz, az egy oktatási csomag és hozzá promóciós “tokenek”, vagy zsetonok.

          Ezeket kell egy meghatározott időben beküldeni a “bányába”, és a bányászás eredményeként onecoinokat kapsz, ami maga a kriptovaluta. A “bányászás, algoritmusok keresése, ami a blokchain /bloklánc/ technológiának köszönhető. Erről már olvashattál, hiszen a bankok is próbálják integrálni, bizonyos műveletek kiváltására alkalmazni. Elképesztő jövő áll a bloklánc alkalmazás előtt, átláthatóságának, nyomon követhetőségének köszönhetően. Most elég ha azt tudod, hogy a coinokat ennek a technológiának köszönhetjük.
Fontos tudni azt is, mivel ez network vállalkozás, hálózatot is építhetsz, de nem kötelező! Lehet ez a Te befektetésed, ami a tőzsdére kilépés után a sokszorosát fogja érni. Másik bejegyzésben erről még fogok írni.
A márc.15.-én lejáró határidők ezzel a művelettel kapcsolatosak.
Minden esetben megduplázódnak a még nem bányászó tokenek, amikor ez a bizonyos split a 100%-ot eléri. Ami a nagy varázslat, hogy most egy szerencsekereket is megforgathatsz, így kapsz még plusz 25-50-100% tokent, attól függően hol állítod meg!
A következő split 1-2 hónapon belül lesz ismét 100 %-on. És most nagyon figyelj! Ettől az időponttól számítva 5 napod lesz, hogy bányászni küld a tokeneket! Fontos, hogy betartsd ezt az 5 napot, és akkor a kibányászott coinjaidat is megduplázza a cég!

          Ez egyszeri ajánlat, később lehet, hogy bánni fogod, ha most hagyod elmenni magad mellett!
Ezt az ajánlat kombinációt ha kihasználod, a befektetett tőkéd közel 3-szor annyit fog érni.
Vannak egyszerű csomagok és kombinált csomagok is, Te döntöd el melyiket vásárolod meg!
110-510-1000-5000- és még nagyobb csomagok vannak, ez euróban értendő, és mindegyikhez tartozik egy plusz 30 euros költség.
Miért nem érdemes kihagyni ezt a remek lehetőséget? Létezik egy másik mutató is, ami most 99%-on áll, és amint eléri a 100%-ot, emelkedni fog a coin értéke. Ez azt is jelenti, hogy már a Te coinjaid is többet fognak érni!
Érdemes megfontolni, mikor kezded el!
A OneCoin-OneLife az a sikertörténet ami nélküled is íródik, nem számít benne vagy-e, vagy sem!

És van még egy határidős lehetőségünk! Van coinod? Igen? Akkor február végéig vásárolhatsz  OneLife részvényopciót, azaz OFC-t fele áron! Nincs coinod, de befektetnél?Regisztrálni kell, csomagot vásárolni, abban pedig segítünk GIFT- kóddal, hogy coin nélkül euróért OFC-hez juthass. Ennek  értéke a tőzsdére kerülés után fog igazán megugrani, úgy mint a onecoin is óvatos becslések szerint min. 25 , 2018 elején vagy több eurot érhet majd!
Érdekelnek ezek a lehetőségek, opciók? Vedd fel  velem a kapcsolatot, megbeszéljük, Neked milyen megoldás a tökéletes!
Csak, hogy tudd, megnyílt a DealShaker webáruház,  itt vásárolni tudsz coinért, és értékesíteni az üzleted, szolgáltatásod. Erről fogok írni egy külön bejegyzést!

Regisztrálni itt is tudsz:     http://onelife.eu/signup/csaszihajni
Elérhető vagyok
06 20 386 4877
csaszihajni@gmail.com
csaszihajni1   /skaypon, egyeztetni kell/
Baráti üdvözlettel                  Császi Hajnalka

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük